RHTC buigmachine HB 28 strippenbuiger horizontaal werkplaatspers richtpers buigpers

€  11,950,00
(€  14,459,50 incl belasting)
20124
1 item(s)
+

RHTC buigmachine ** Speciale aanbieding, vraag naar de actie prijs! **

HB 28 strippenbuiger horizontaal richtpers werkplaatspers

Eenvoudig in gebruik.

Deze horizontale richtpers van Profi Press is speciaal ontworpen voor een breed scala aan buig- en richttaken.

De toepassingen van de Profi Press horizontale buig- en richtpers variëren afhankelijk van de accessoires die op de werktafel en in de pons- en pingaten geïnstalleerd worden. Dit Profi Press model (HB-28) is uitgerust met een hoekengradering op de werktafel voor eenvoudige buigmetingen en deze universele horizontale pers kan worden geleverd met gereedschap dat op de werktafel en in de pons- en pingaten kan worden geïnstalleerd om verschillende taken uit te voeren.

Het hydraulisch systeem van deze horizontale buig- en richtpers kan worden geregeld door gebruik te maken van de drukregel- en stromingsregelventielen die de perskracht en de snelheid van de pers beïnvloeden. De HB-28 is uitgerust met een geïntegreerde manometer. Met behulp van het bedieningspaneel van deze richtpers kan men de cilinderslag instellen en aflezen, daarnaast bevat dit paneel een keuzeschakelaar voor handbediende of automatische bediening en deze hydraulische richtpers is uitgerust met een ingebouwd geheugen om maximaal 4 verschillende programma's op te slaan. De bediening gaat middels een voetpedaal.

Er zijn veel mogelijkheden en doelen voor deze horizontale richtpers: Informeer hiernaar en we zullen onze uiterste best doen om de gereedschappen te ontwerpen die aan uw vereisten voldoen.

 

De Profi Press horizontale buig- en richtpers voldoet aan de laatste CE-voorschriften, wordt geproduceerd in Europa en geleverd met 1 jaar garantie op onderdelen.

Ook in de NC uitvoering leverbaar. Vraag naar de actuele prijs!
Aandrijving:
400V
Bouwjaar:
nieuw
cap.:
28ton
Conditie:
Nieuw
Made in:
Holland
Merk:
RHTC
Model/ type:
HB28
Verzending :
Ophalen of laten verzenden