RHTC buigmachine PPHB 28NC strippenbuiger horizontaal werkplaatspers richtpers buigpers

€  12,635,00
(€  15,288,35 incl belasting)
20124
1 item(s)
+

RHTC buigmachine ( de afbeeldingen zijn van de PPHB28 nieuwe volgen zsm)

PPHB 28NC strippenbuiger horizontaal richtpers werkplaatspers

Eenvoudig in gebruik.

Deze horizontale richtpers van Profi Press is speciaal ontworpen voor een breed scala aan buig- en richttaken.

De toepassingen van de Profi Press horizontale buig- en richtpers variëren afhankelijk van de accessoires die op de werktafel en in de pons- en pingaten geïnstalleerd worden. Dit Profi Press model (HB-28) is uitgerust met een hoekengradering op de werktafel voor eenvoudige buigmetingen en deze universele horizontale pers kan worden geleverd met gereedschap dat op de werktafel en in de pons- en pingaten kan worden geïnstalleerd om verschillende taken uit te voeren.

Onze 28 ton horizontale pers kan worden gebruikt voor veel verschillende metaalbewerkingen. De pers heeft een cilinderslag van 180 mm en kan worden uitgerust met allerlei gereedschap voor specifieke buig- of richtwerkzaamheden. We leveren een standaard toolingset bij deze pers inclusief een stempelhouder en achteraanslag. We produceren echter ook op maat gemaakte tooling voor uw specifieke aanvraag.

Met behulp van de NC-besturing stelt men eenvoudig de cilinderslag in en met deze software kan men 100 verschillende arbeidscycli opslaan.

De Profi Press horizontale buig- en richtpers voldoet aan de laatste CE-voorschriften, wordt geproduceerd in Europa en geleverd met 1 jaar garantie op onderdelen.

Aandrijving:
400V
Bouwjaar:
nieuw
cap.:
28ton
Conditie:
Nieuw
Made in:
Holland
Merk:
RHTC
Model/ type:
HB28
Verzending :
Ophalen of laten verzenden