Portaal pers

Portaalpersen met handmatig of motorisch verplaatsbaar portaal.

Onze portaalpers met een handmatig of motorische beweegbare portaal is gemaakt van hoogwaardig staal. Exclusief gemaakt in Nederland.

Deze Profi Press portaalpersen zijn voorzien van een beweegbare cilinder (links-rechts) en een beweegbaar frame (longitudinaal). U kunt de cilinder en het frame met de hand verplaatsen. De operator heeft dus gemakkelijk toegang tot alle verschillende punten van het oppervlak. Deze hydraulische pers is bij uitstek geschikt voor het rechttrekken van grote platen en zware constructies.

Het hydraulische systeem is zeer nauwkeurig, of u de pers nu elektrisch of handmatig bedient (met de handpomp). Verder is deze richtpers voorzien van een geïntegreerde manometer en drukregelaar. Met deze functies kunt u de huidige druk controleren en regelen tijdens de werking van de pers. De gemotoriseerde hydraulische unit met twee snelheden schakelt automatisch de hoge snelheid uit zodra er tegendruk is. Daarnaast bevat deze portaalpers ook een joystick om de cilinder te bedienen en een handpomp voor nauwkeurig perswerk.

Wij leveren verschillende opties met onze richtpersen. Bijvoorbeeld een plat onderbord, een handafstandsbediening en een voetpedaal. Wilt u werken met een portaalpers op maat, vraag ons naar de mogelijkheden!

Bent u op zoek naar een portaalpers met een gemotoriseerd verplaatsbaar portaal? Vind ze hier op onze website en vraag ons om een ​​offerte.

Wij leveren onze hydraulische portaalpers direct uit voorraad met handmatig beweegbaar frame. Zowel het 100 ton model als het 160 ton model. Verder leveren wij deze richtpersen met een garantie van twee jaar. En ze voldoen aan de laatste CE-regelgeving om een ​​zeer hoge kwaliteit te garanderen.

Portaalpers portaal pers Portal Presses portalpressen RHTC pressen Profi press