Portaalpers portaal pers Portal Presses portalpressen RHTC pressen Profi press Motorisch verplaatsen

Prijs: op aanvraag
Bel 06-33978459
20244
1 item(s)

Wij verkopen de richtpers met gemotoriseerd verplaatsbaar portaal in Nederlanden daarbuiten. De pers is erg handig voor het rechttrekken van grote platen en zware constructies.

Onze hydraulische richtpers is gemaakt van hoogwaardig S355JR-staal. Deze modellen hebben een beweegbare cilinder en een beweegbare poort / brug. De beweging van de bok en het frame is gemotoriseerd voor een gemakkelijke en moeiteloze bediening. Een motor met frequentieomvormer en een getande riem zorgen voor de longitudinale verplaatsing van het frame. Deze functie zorgt voor nauwkeurige en gevoelige bewegingen.

Profi Press richtpersen zijn voorzien van een dubbelwerkende cilinder. Verder bevat deze cilinder een verchroomde zuiger en een uitneembare aandrukplaat. Bovendien wordt de plaat aan het einde bewerkt om gereedschappen aan te passen voor specifieke taken. Ook is het eenvoudig om de cilinderslag te regelen met de eindslag eindschakelaars. De gemotoriseerde hydraulische eenheid met twee snelheden heeft een automatische uitschakeling van de hoge snelheid zodra er tegendruk is.

De bediening van deze portaalpersen wordt gedaan door middel van een hangend bedieningsstation met drukknoppen. Met deze knoppen kun je kiezen tussen een langzame of snelle naderings- en retoursnelheid. Het bedieningspaneel heeft een schakelaar voor het selecteren van de werkmodus (handmatig of halfautomatisch). Het bevat ook een manometer en een drukregelaar.

Wij leveren onze richtpers met een garantie van twee jaar. Bovendien produceren we ze alleen met hoogwaardige componenten van bekende merken. Bovendien voldoen ze aan de laatste CE-richtlijnen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Leverbaar in 150ton, 220ton of 300 ton. Andere modellen op aanvraag.